Your Branding & Marketing Strategist

Description
Ini adalah channel utama sifuBad yang akan berkongsikan tentang Info, Tips dan Strategi berkaitan Branding, Marketing & Bisnes!
Subscribers

We recommend to visit

Daily Updates of UPSC Prelims & Mains Important Materials for CSE Aspirants.

For Any query & suggestion @spias

We respect dmca, if you have any claim kindly message me to remove the material on immediate basis.

Official Channel of Vajiram & Ravi.

Last updated 1 month ago

For Paid Promotion

Contact Admin
@Saurabh_Gupta_Sir

1 week, 5 days ago Your Branding & Marketing Strategist

NOW OPEN! Kelas malam ni,jam 8.30 Malam, Recruiting Agent. Klik link dibawah ni utk register

Link register zoom;
==> https://bit.ly/sifubadraz

☝🏻 ☝🏻 ☝🏻

Boleh rujuk gambar kat link ni utk cara2 pendaftaran zoom;
==> https://bit.ly/zoomregisterflow

=======
NOTES;
=======

  1. Pastikan korang guna emel sebenar, dengan huruf kecil, dgn ejaan yg betul, tidak gunakan emel.my/uk (emel .my/uk tak lepas zoom). Guna email yang aktif/yang korang selalu guna.

  2. Lepas register, check pengesahan emel dlm masa kurang 2 jam selepas register, atau sebelum 6 ptg hari ini. Tim sifubad sahkan, dan korang akn dapat emel dari zoom.

  3. Pastikn bila register tu, buka dari satu device saja. Satu link utk satu device. Kalau nak buka kat device yg lain, off zoom yg di device pertama dulu, buka semula zoom guna link yg dpt di email.

  4. Pastikan korang tak pass link korang ke orang lain sbb link unik untuk korg seorang sahaja.

Kalau sudah settle
👉🏻komen ‘SAYA DAH'

Zoom Video Communications

Welcome! You are invited to join a webinar: RECRUITING AGENT. After registering, you will receive a confirmation email about joining the webinar.

3 weeks, 1 day ago Your Branding & Marketing Strategist
3 weeks, 2 days ago Your Branding & Marketing Strategist
3 weeks, 2 days ago Your Branding & Marketing Strategist
2 weeks, 2 days ago Your Branding & Marketing Strategist

https://t.me/+ZG3bfu_pfdcyOTll

Boleh tekan link diatas untuk bersama Sifu Jamal dan Founder" hebat

Telegram

Sifu Jamal - Founders ONLY!

KHAS UTK FOUNDER SAJA! Bukan founder mohon LEAVE, atau anda di BAN!

1 month, 2 weeks ago Your Branding & Marketing Strategist

NOW OPEN! Kelas malam ni,jam 8.30 Malam, The Real Marketing Plan : After Raya. Klik link dibawah ni utk register

Link register zoom;
==> https://bit.ly/realmktgplanzoom

☝🏻 ☝🏻 ☝🏻

Boleh rujuk gambar yg diatas ni utk cara2 pendaftaran zoom

=======
NOTES;
=======

  1. Pastikan korang guna emel sebenar, dengan huruf kecil, dgn ejaan yg betul, tidak gunakan emel.my/uk (emel .my/uk tak lepas zoom). Guna email yang aktif/yang korang selalu guna.

  2. Lepas register, check pengesahan emel dlm masa kurang 2 jam selepas register, atau sebelum 6 ptg hari ini. Tim sifubad sahkan, dan korang akn dapat emel dari zoom.

  3. Pastikn bila register tu, buka dari satu device saja. Satu link utk satu device. Kalau nak buka kat device yg lain, off zoom yg di device pertama dulu, buka semula zoom guna link yg dpt di email.

  4. Pastikan korang tak pass link korang ke orang lain sbb link unik untuk korg seorang sahaja.

Kalau sudah settle
👉🏻komen ‘SAYA DAH'

Zoom Video Communications

Welcome! You are invited to join a webinar: THE REAL MARKETING PLAN - AFTER RAYA. After registering, you will receive a confirmation…

3 weeks, 3 days ago Your Branding & Marketing Strategist
2 weeks, 3 days ago Your Branding & Marketing Strategist

[ NOW OPEN ] CLASS MARKETING CHAPTER, HIGH STRATEGIC LEVEL FOR FOUNDER.
.
Akhirnya Kelas Marketing LEVEL tinggi untuk FOUNDER, DIBUKA. Ilmu Marketing yang dapat memecahkan sel - sel otak anda hingga terpaksa untuk UPGRADE Marketing Bisnes ke NEXT LEVEL.
.
"Apa yang akan didedakan didalam MARKETING CHAPTER KALI NI SIFU? " Anda akan didedahkan dengan :

#1 FUNNEL MARKETING

Korang bakal didedahkan strategi funnel yang mampu menyedut lebih ramai pelanggan untuk membeli produk anda bukan hanya sekali.. 2 kali tapi.. berkali-kali.

#2 BUDGET MARKETING PREPARATION

Korang akan didedahkan formula paling simple untuk membuat bajet dalam kempen marketing.
Pelajari step by step cara buat kiraan bajet marketing dengan betul dan tepat supaya korang dapat elakkan kerugian besar.

#3 FORMULA 1ST MILLION

Korang bakal didedahkan formula untuk capai revenue (bukan sales retails) RM1juta dalam masa 12 bulan. Untuk new founder, formula ini memang khas untuk korang!
Didedahkan ROADMAP & ACTION PLAN untuk capai revenue 7 figure. Guideline dah ada, korang hanya perlu ikut step by step.
.
.
Amaran Keras! Kelas kali ni saya open yang betul" serius nak growth dan nak berkembang ke next level. Kalau ikutkan syaratnya adalah sale 30k keatas, tapi untuk raya kali ni saya kurangkan syarat Siapa sale ATAS 11K, boleh join Kelas ni
.
.
Ps - Korang boleh decide nak join sekarang atau bertangguh lagi. Yang mana daftar harini dapat SPECIAL EDITION T SHIRT POLO KHAS dan Saya akan pilih 2/3 orang untuk mengopi dengan saya lepas Raya nanti

2 months ago Your Branding & Marketing Strategist

We recommend to visit

Daily Updates of UPSC Prelims & Mains Important Materials for CSE Aspirants.

For Any query & suggestion @spias

We respect dmca, if you have any claim kindly message me to remove the material on immediate basis.

Official Channel of Vajiram & Ravi.

Last updated 1 month ago

For Paid Promotion

Contact Admin
@Saurabh_Gupta_Sir