Description
Best Channel On Telegram For the Preparation of #UPSC, #SSC, #Banking, #Railway, #Insurance, #Defense and All Other Competitive Exams

Disclaimer - We Don't Own any Materials Posted Here, for Any DMCA Enquiry.

✆ Contact & Promot @RK_Contact_bot
Tags

We recommend to visit

Official Telegram Channel of Target Study IQ Youtube Channel -

Official channel-
Target Study IQ
https://www.youtube.com/c/TargetStudyIQ/

www.targetstudyiq.com

Contact Admin
@saurabh4study

Official Channel of Vajiram & Ravi.

Last updated 3 weeks ago

English Idioms and Idiomatic Expressions
Lists of idioms used in everyday conversational English, with their meaning.


Invite Link:
https://telegram.me/joinchat/AAAAAD_o0iRTdgVGUYQAJw

Last updated 1 week, 1 day ago

1 week, 5 days ago

✳️ Many students spend many years for preparing for civil services exam.

However, we have prepared a very scientific method of preparing the IAS Exam.

⬇️🆓 Download topic wise syllabus for GS Pre, CSAT, GS Mains and Optional - https://bit.ly/2ZrJlOz

🆓 Attempt daily free UPSC IAS quiz - https://bit.ly/3iFthfX
**➖*👉 Join Our Telegram Channel* For Daily News & Quiz - t.me/crkIAS

1 week, 6 days ago

सबसे अधिक बाघ किस राज्य में हैं.?

1 week, 6 days ago

*🔺अबकी बार रेलवे पार 🔺*

Infusion Notes दे रहा है RRB ग्रुप D की परीक्षा के लिए Best Handwritten Notes

Note - Infusion Notes के study मटेरियल से Patwari में 93+, RAS में 73+ question सीधे पूछे गए है |

Group D के Notes की Sample PDF डाउनलोड करे.❗️**

1.सामान्य विज्ञान 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀

2.गणित एवं रीजनिंग 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀

3.सामान्य ज्ञान (GK) 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀

4.करंट अफेयर्स 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀

*✅️ Whatsapp - 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀
*✅️ Telegram - 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀 ✅️ Website -** 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀

🔴 Raj GK Telegram - 𝘾𝙇𝙄𝘾𝙆 𝙃𝙀𝙍𝙀. 🔴

1 week, 6 days ago

Big Announcement for all defence aspirants today.
Live at 4PM on Youtube: https://bit.ly/3qqgvsD

1 week, 6 days ago

╭───────────────────╮
⚡️ Daily Current Affairs : 14-01-2022 ⚡️**
╰───────────────────╯

  1. Who has been appointed as the Surveyor General of the Survey of India?
    Ans : Senior IFS Sunil Kumar

  2. Who has been honored with the Ambassador for Peace honor by the Universal Peace Federation India Chapter?
    Ans : Professor Najma Akhtar, Vice Chancellor of Jamia Millia Islamia.

  3. Which famous Malayalam poet has passed away at the age of 69?
    Ans : S. Ramesan

  4. The United Nations (UN) has estimated India's economic growth rate to be what percent in the current financial year?
    Ans : 6.5%

  5. Which company has appointed actor Rajkummar Rao as its new brand ambassador?
    Ans : RenewBuy

  6. Which Indian private bank has been adjudged as India's best private bank in the Global Private Banking Awards 2021?
    Ans : HDFC Bank

  7. In which name Arundhati Bhattacharya, former chairman of SBI has released her autobiography?
    Ans : Indomitable: A Working Woman's Notes on Life, Work and Leadership.

  8. Which report prepared by the Forest Survey of India has been released by Union Minister Bhupendra Yadav?
    Ans : Forest Survey of India Report 2021

  9. Who has become the first Indian wicket-keeper batsman to score a century in Test cricket in South Africa?
    Ans : Rishabh Pant

  10. What is the rank of India in the Henley Passport Index 2022?
    Ans : 83rd Place

  11. Which campaign has been announced by the Member of Parliament of India Meenakshi Lekhi to promote the culture of Northeast states?
    Ans : North East on Wheel Campaign

  12. How many new cases of corona have been reported in the country in the last 24 hours?
    Ans : 2,64,202 Cases (315 Deaths)

  13. Today (January 14) is being celebrated all over the world as which day?
    Ans : Makar Sankranti Festival, Pongal (South India), Magh Bihu (Assam, tomorrow is the best) and World Logic Day.**

1 week, 6 days ago

*💥*🔥 For 📚PDF : Join Telegram Private Link
Join 👉 https://t.me/joinchat/AAAAAFd7xWaMsKwZ-ODq-A**

*💥*🔥 For 📚QUIZ, TEST SERIES & DISCUSSIONS : Join Telegram Private Link
Join 👉 https://t.me/joinchat/Rjg9-GMv5-j6SuRu**

*🛒*👇👇👇. पुस्तक विक्रेता के मोबाईल नम्बर के लिए इस लिंक को क्लिक करें
👉 https://tinyurl.com/y9ahqhsd
👉 https://tinyurl.com/y9ahqhsd**

*🌐 www.rukminiprakashan.com*

*🎥YouTube : https://www.youtube.com/rukminiprakashanlive*

*🔖Flipkart : https://bit.ly/39zOfMg*

*🔖Amazon : https://amzn.to/3oe41Aq*

*📗Daily Current Affairs Updates : https://bit.ly/35IqK0V*

*📰Employment News : https://bit.ly/38Uh1Xp*

1 week, 6 days ago

**₹299 की टेस्ट सीरीज़ FREE में दे रहा हूँ,
आंख बंद कर के ज्वाइन कर लो जल्दी

11000+ प्रश्नों के Set दे रहा हु बिलकुल फ्री, और अभी तक आप सो रहे हो,
मौका जाने वाला है, जल्दी ज्वाइन करो**

1 week, 6 days ago
1 week, 6 days ago
1 week, 6 days ago